Blogg

”When you’re out there partying & horsing around, someone out there at the same time is is working hard, someone is getting smarter, & someone is winning.” Arnold Schwarzenegger

Idag har jag (Alexander Berntsson) tillsammans med min bror (Andreas Berntsson) och vår eminenta arbetsledare Lennart Larsson grävt oss ned i administrationen. Detta är en vanlig helgsyssla för oss. Det är viktigt att vara förberedd! Efter det, inte så fysiskt krävande, arbetet så har vi på olika håll ägnat oss åt fysisk träning och allehanda hygieniska och sociala åtaganden:)

Reklam i Expressen!

Reklam i Expressen!

Vi ligger i framkant och har inte råd att slappna av, ”husgurun” Arnold vägleder oss i kampen för att bibehålla våra höga krav på leverans och kvalitet! En enkel men rak retorik!

Imorgon fortsätter vi arbetet och verkställer den utlagda planeringen! Vi ”drabbas” sällan av överraskningar i vårt arbete och det är professionalitet. Idag föll regnet på våra väderskydd, men eftersom dessa är besiktade och klara så kan vi bara luta oss tillbaka och prioritera framtida jobb. Inga läckage rapporteras och därmed har våra kunder gjord en värdefull investering i väderskydden runt om i Stockholm!

Kommentera