Blogg

Under 2014 har Alex Väderskydd stärkt sin ställning inom  väderskydds-branschen. Arbetsledare har anställts stora projekt har projekterats och nya kontakter har knutits. Kompetenser har värvats och ordning och reda ”mice an place” har införts som stående förhållningsorder. Kvalitetledningsystemet följs för att undvika gamla misstag och informera våra kunder om vilka komplikationer som kan tillstöta under entreprenaderna! Gammalt, slitet och utdaterat material har förkastats och ersatts. Stora kontanta inköp har gjorts på logistikavdelningen, verktygsförrådet, personalvård! Anställda har fördelats större ansvarsområden (frihet under ansvar). Ekonomiavdelningen har en strikt budget som uppdateras varje månad. Företaget har en relativt stor buffert och står med ekonomisk styrka i form av köpkraft och möjligheten att välja samarbetspartners. Vi vill att alla ska få möjligheten att göra rätt för sig! Till skillnad från SKV:s slogan/vision ”ett samhälle där alla vill göra rätt för sig”. I vår värld tjänar alla pengar, inte för mycket och inte för lite:) Ingen skall luras!

I dagsläget är förrådet i princip tomt, vi har ca 25 000 kvm ställning uthyrt och 7000 kvm väderskydd. Förrådet är städat, allt har sin plats och orderingången är konstant!

Tack för all hjälp! Nu går vi fullrustade in i en ny Era av trygghet och stabilitet. Sist men inte mins vill jag nämna vår styrka, VI LEVERERAR OAVSETT FÖRUTSÄTTNINGAR!

Väderskydds förråd

Väderskydds förråd

Boden med allt

Boden med allt, och Bugge Larsson

 

Tomt förråd...

Tomt förråd…

Vi handlar konstant, jämnt fördelat mellan leverantörer, nytt, modernt och fräscht väderskyddsmaterial!

Vi önskar och vädjar att stölder av material skall upphöra. Försäkringsbolagen kommer att tröttna och hela branschen kommer att lida högre självrisker och höjda försäkringskostnader. Detta för en liten enskild vinning hos några få… Sluta stjäla för det finns andra möjligheter att tjäna pengar i det svenska systemet! Lär er detta så skall ni se att staten tar och staten ger. Samhället är rättvist under den förutsättningen att allt går rätt till. Vi stöttar även alkohol/tobaks-skatten.

God natt, god morgon, god eftermiddag och god kväll!

https://www.youtube.com/watch?v=Iw8jUbNebvE

https://www.youtube.com/watch?v=lrB6S5XwFZc

 

En kommentar till Alex Väderskydd stärker sin ställning

  1. Hans Karlsson skriver:

    Hur skyddar ni materialet när det är uthyrt?

Kommentera