Blogg

Det är höga krav på byggetableringar i Stockholm. Numera är det inte tillåtet att bara använda sig av ”enkla” staket med nät runtom. Etableringsytan som hyrs ut av Stockholms stad, via polismyndigheten, måste vara en fast konstruktion som är reglad från insidan.

Skydd av ställningsmaterial och arbetsområde

Skydd av ställningsmaterial och arbetsområde

Det första vi bygger är dessa etableringar för att skydda vårt material från stölder. Under montage/demontage förvaras allt material i dessa inhägnader. Så att ingen obehörig kan få tillträde!

Varseltejp för trafikanter

Varseltejp för trafikanter

Vi ser alltid till att försöka göra alla nöjda men i slutändan är det trafikkontoret som bestämmer. I detta fall blev svängrummet för tung trafik (inklusive ilskna sopgubbar), lite för trångt. Vi har ställt ut en varnings kon och tejpat utsatta områden med varseltejp. Våra arbetare är utbildade i arbete på väg!

 

6 kommentarer till Höga krav på byggetableringar

 1. Anders skriver:

  Kommer varseltejpen från maskeradaffären som syns i bakgrunden?

  • Väderskydd.org skriver:

   Bugge Larsson och Mr Inkognito byggde faktiskt ställningen under Pride fesivalen. Under självaste festnatten lastade vi av materialet från vår nya lastbil. Tydligen så är festivalen en av företagens stora inkomstkällor. Tejpen har vi köpt på Clas Ohlson. Mvh Mr Inkognito

 2. Susanne skriver:

  Fin skylt på ställningen!

Kommentera