Blogg

Ett väderskydd är en investering. I vissa fall är väderskyddet ett måste i andra fall kanske det går bra med alternativa lösningar, såsom pressar och arbetsplanering. Oavsett så rekommenderar och informerar vi våra kunder om den bästa lösningen eller leverantören för just deras entreprenad.

Väderskydd som skyddar kontorslokaler

I detta fall var väderskyddet ett måste då kontorslokaler ligger under arbetsplatsen!

Vid omläggning av tak rekommenderar vi oftast inte att hyra ett väderskydd. Är takkonstruktionen rutten eller ska bytas rekommenderar vi alltid väderskydd. Kostnaderna/riskerna för att försöka med ”alternativa” lösningar är allt för stora.

Vi vill självfallet ”sälja in” vår produkt men inte på DIN bekostnad. Så ring oss gärna för en fri konsultation! Vi besöker alltid arbetsplatsen innan vi lämnar offert!

4 kommentarer till Kostnad eller Förtjänst på väderskydd

 1. A Forsberg skriver:

  Ni rekommenderar att man oftast INTE skall hyra ett väderskydd vid omläggning av tak. Men vad rekommenderar ni att man skall göra i stället vid omläggning av tak. Tacksam för snabbt svar då läget är något ”akut”…

  • Väderskydd.org skriver:

   Ring vårt journummer 0707-25 08 21. Så löser vi problemet. Vi är vana att rycka ut/in akut;)

   • A Forsberg skriver:

    Tack för snabbt svar. Har slagit in telefonnumret på mobilen och så snart ni är på väg till ”katastrofområdet” aktiverar jag kaffebryggaren…

 2. Susanne skriver:

  Väderskydd måste vara bäst!

Kommentera