Blogg

Det har många gånger kalkylerats om ”vinsten” med att inhandla ett väderskydd. Vid samtliga kalkyler så har man kommit fram till att ett väderskydd i förlängningen alltid genererar vinst. Vi på Alex Väderskydd vill gärna belysa denna fråga som har blivit högaktuell, åtminstånde inom vår region (Stockholm). Beställare, arbetare, försäkringsbolag och slutkunder har i allt större utsträckning börjat kräva väderskydd.

Väderskydd plåttak

Väderskydd plåttak

Tyvärr så har många av dem som beställt väderskydd gjort så av sin ”vanliga” leverantör av ställningar mm. Problemet har varit att flera av dessa har saknat den spetskompetens som faktiskt krävs och läckage har uppstått…

Anlitar man ett företag med lång och dokumenterad erfarenhet samt goda referenser så slipper man obehagliga överraskningar. Väderskyddet ska säkra produktionen och inte fördärva den.

Om vi får uppdraget att bygga ett väderskydd över din arbetsplats så ”får du tid över” att göra ditt arbete. Vi är HELT självgående, säg bar NÄR det ska göras och VILKEN funktion det ska fylla. Resten sköter vi och det är klart när du kommer till arbetsplatsen!

Kommentera