Blogg

Som ställningsbyggare har man alltid jouren. Väderskydd kräver konstant underhåll och övervakning. När det regnar måste alla tak ses över för att se till att inget läckage förekommer. Dessa läckage kan vara förödande för våra kunder. Det vill vi undvika, även om det inte är vårat fel att någon plastbit blåst sönder eller att någon brunn tagits bort alt fyllts igen. Hur som haver så är ett vattenläckage förödande för alla inblandade… Därför så ser vi till att alltid ha beredskap för regn som kommer i tid och ”otid”.

Vi är alltid först på plats och monterar ställningar, senare kommer bekvämlighetsetableringar för övriga yrkesarbetare. När vi sedan kommer och ska montera ned våra ställningar har etableringarna tagits bort. Vi har vant oss vid detta och har speciella avtal rörande personalens bekvämlighetsmöjligheter. Men sanningen och säga så är vi ofta kissnödiga:)

"Matpåse"

”Matpåse”

Inför stora helger såsom jul, påsk, midsommar mf så vill de boende ha bort de ”gräsliga” byggnadsställningarna så att festligheterna kan hållas med den nya fräscha ute/inne-miljön. Byggarna ligger ofta lite efter i tidplanen och blir färdiga precis innan högtiderna. På bilden nedan synes en avstädad trottoar. Denna ställning fick vi riva på självaste midsommardagen… Men vi ställer upp (och ned) som vi allltid har gjort! Så lever vi våra liv och det är inte helt utan förmåner det heller:) Vi är ju inga kontorsmänniskor direkt. Att vara ute och jobba på olika platser hela tiden, möta nya människor. Det är vår belöning!

Gata avstädad inför midsommarfirandet

Gatan avstädad inför midsommarfirandet

Kommentera